lauantai 30. huhtikuuta 2022

Valkoista vappua Tampere 1.5.2022: Nähdään Tampereen Laukontorilla klo 13 edetään oheisen kulkueen mukana?

Eduskuntavaaliehdokas Tampere Lehto Seppo Työn tekeminen pitää olla kannattavaa

Seppo Lehto vapputervehdys Valkoisen Tampereen merkeissä: Valkoista vappua Tampere 1.5.2022: Nähdään Tampereen Laukontorilla klo 13 edetään oheisen Sinimusta Liikkeen kulkueen mukana?

Sinimusta Liike tiedottaa:

Sinimustan Liikkeen Valkoinen vappu -kulkue kokoontuu Tampereella 1.5. 2022 kello 13:00 Laukontorilla! Kutsumme kaikki kiinnostuneet mukaan tapahtumaan.

Laukontorilta liikumme kulkueena Tampereen keskustassa. Kulkueen päätteeksi pidetään puheita. Puheidenpitopaikalla on myös sima- ja munkkitarjoilua.

Kyseessä on Sinimustan Liikkeen ensimmäinen suurempi julkinen tapahtuma. Tule siis paikalle historialliseen tapahtumaan tukemaan Suomen kansallisradikaaleinta puoluetta!

Tampereen Laukontorilla on myös luvassa varustekeräys, jossa kerätyt tavarat toimitetaan kotimaataan puolustaville Ukrainan kansallismielisille. Rajat ylittävä solidaarisuus kansallismielisten kesken on yksi liikkeemme agendoista, ja tämä on siitä käytännön esimerkki.

Sinimusta Liike on kerännyt puolueen rekisteröimiseen tarvittavat 5000 kannattajakorttia. Jatkamme kuitenkin keräämistä 11.5. 2022 saakka ja keräämme puskuria mahdollisten hylättävien kannattajakorttien varalle. Sähköisen kannattajakortin voit allekirjoittaa osoitteessa https://kannattajakortti.sinimustaliike.fi

https://Valkoinen-Tampere.blogspot.com/  

Valkoinen Tampere toivottaa tervetulleeksi valkoisen itsenäisen Suomen 1918 arvoin kaikki paikalle saapuvat ihmiset:

Tavoitteena valkoinen tulevaisuus https://Valkoinen-tulevaisuus.blogspot.com Eläköön valkoinen vappu ;)


Valkoinen Tampere Laukontori 1.5.2022 klo 13 Seppo Lehto paikalla

---------

Sinimusta Liike tiedottaa: Sinimustan Liikkeen Valkoinen vappu -kulkue kokoontuu Tampereella 1.5. kello 13:00 Laukontorilla! Kutsumme kaikki kiinnostuneet mukaan tapahtumaan. Laukontorilta liikumme kulkueena Tampereen keskustassa. Kulkueen päätteeksi pidetään puheita. Puheidenpitopaikalla on myös sima- ja munkkitarjoilua. Kyseessä on Sinimustan Liikkeen ensimmäinen suurempi julkinen tapahtuma. Tule siis paikalle historialliseen tapahtumaan tukemaan Suomen kansallisradikaaleinta puoluetta! Laukontorilla on myös luvassa varustekeräys, jossa kerätyt tavarat toimitetaan kotimaataan puolustaville Ukrainan kansallismielisille. Rajat ylittävä solidaarisuus kansallismielisten kesken on yksi liikkeemme agendoista, ja tämä on siitä käytännön esimerkki. Sinimusta Liike on kerännyt puolueen rekisteröimiseen tarvittavat 5000 kannattajakorttia. Jatkamme kuitenkin keräämistä 11.5. saakka ja keräämme puskuria mahdollisten hylättävien kannattajakorttien varalle. Sähköisen kannattajakortin voit allekirjoittaa osoitteessa kannattajakortti.sinimustaliike.fi Tähä

--------

https://Eduskuntavaaliehdokas-Tampere-Pirkanmaa.blogspot.com

Eduskuntaehdokas vapaamman itsenäisemmän suomalaisten perusoikeuksien asialla Seppo Lehto eduskuntaan 2023 eduskuntavaaleissa Tampereelta Pirkanmaan eduskuntavaalipiiristä:


https://Lehto-Seppo-eduskuntavaaliehdokas.blogspot.com


Seppo Lehto valkoisen Suomen sanomaa eduskuntavaaleissa:

Alkon monopoli ja viinaralli nurin. Yrittäjyys kunniaan alkoholilainsäädäntö muun euroopan tasalle.

Sakuolutmainos Pope of Finland Seppo Lehto pic3-MOTION

Aseapua Ukrainaan lisää kiitos


Latest Defence Intelligence update on the situation in Ukraine. 27 April 2022

Olkaamme aidosti tukemassa ukrainalaisia ja Ukrainaa perivihollistamme miehittäjä- ja imperialisti sotarikollista Ryssää eli moskovan oblastia vastaan: 


---------

Herran tähden Luojalla ei ole sen kanssa mitään tekemistä että Mustan Afrikan popula ei osaa runkata vaan pitää kaikki mällit heittää vittuihin ja sitten tuottaa populaa eurooppalaisten elätettäviksi. Seppo Lehto vapputervehdys Valkoisen Tampereen merkeissä: Valkoista vappua Tampere 1.5.2022: Nähdään Tampereen Laukontorilla klo 13 edetään oheisen Sinimusta Liikkeen kulkueen mukana?

---------

https://Eduskuntaehdokas.blogspot.com

------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti